Mijn persoonlijke alfabet: W

f21c9a70-d2f6-42af-b95e-66903fafc048In mijn persoonlijke alfabet ga ik het hele alfabet af en geef per letter een aantal woorden die op mij slaan. Deze keer is de letter W aan de beurt.

Water – Ik hou van water. Al heel jong wilde ik graag op zwemles, en toen ik mijn zwemdiploma had was ik niet uit het zwembad weg te slaan. Maar ook in de zee, of gewoon als we gingen varen, ik zwem overal. En behalve zwemmen drink ik ook het meest water. Je kan er alle kanten mee op, puur, met fruit, of thee ervan maken, alles kan.

Weegschaal – Ik heb een haat-liefdeverhouding met dat ding, die kilo’s, en daarmee ook het apparaat wat ze aangeeft, zorgen al jarenlang voor een strijd en het einde is nog niet in zicht. Een obsessie is het niet (meer), maar zo lang de strijd tegen de kilo’s doorgaat zal de weegschaal een rol in mijn leven spelen.

Wandelen – Lijkt me geen onlogische, ik heb altijd al van wandelen gehouden. Heerlijk in de natuur, rustig mezelf verliezen in een mooie omgeving en even nergens aan hoeven denken.

Wijn – absoluut één van mijn favoriete alcoholische drankjes. Als je niet weet wat je me te drinken moet geven is een wijntje altijd goed. Behalve als ik moet rijden dan, dan drink ik helemaal niet.

 

 

4 gedachtes over “Mijn persoonlijke alfabet: W

  1. Ik hield vroeger ook van zwemmen, nu niet meer. Weet niet waar die omslag is gekomen haha. Leuk ingevuld dit lijstje weer! Wijn vind ik niet echt te drinken hahaha. Als er wijn wordt gedronken neem ik altijd witte wijn, dat is nog net weg te krijgen 😛

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.