Wát zoek je? Part 6

interim_salesmanagement3
http://www.fiktech.nl
Ik vind het heerlijk om te kijken tussen de zoektermen waarmee mensen op mijn blog terecht komen. Het is leuk en leerzaam om te zien waar mensen naar zoeken, maar soms komen er wel heel bijzondere pareltjes voorbij. De leukste deel ik graag met jullie.

Heb alcohol op telt me vasten dan
Auw, ‘me’ in plaats van ‘mijn’, dat doet gewoon pijn aan MIJN ogen. Wil je dat nooit meer doen? Los daarvan, nee, ik denk niet dat alcohol hoort bij het vasten. 

N
Ja kom nou, gaan we het hele alfabet af? Ik kom wel vaker random letters tegen in mijn zoektermen. Waarom? Wat denk je te vinden? Zoveel vragen..

Kerstboom opruimen 14 januari Europese richtlijn
Nou, ik weet dat er veel Europese regels en richtlijnen zijn. Maar een richtlijn over het opruimen van de kerstboom, dat lijkt me zwaar overdreven.

Mag je de vierdagse zwart meelopen
NEUJ! Het is al druk genoeg, en ik heb zelfs wel eens gehoord dat het een levenslange uitsluiting van deelname tot gevolg kan hebben als ze je betrappen. Doe maar gewoon niet. En serieus, vierdagse?

Ik stoor me aan snurken
Moet je niet bij mij in bed komen liggen.

Omring jezelf met leuke mensen
Dat vind ik nou een geweldig idee om mee af te sluiten.

 

 

16 gedachtes over “Wát zoek je? Part 6

  1. Hahaha een Europese richtlijn voor het opruimen van je kerstboom, right. En wat mensen menen te bereiken met het zoeken op een enkele letter is ook een goeie vraag 😉

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.