Afgelopen week… #77

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

ā™„ Afgelopen week in eten
We aten onder andere spinazie, sperzieboontjes en doperwtjes. Ik heb ook een paar aardbeitjes kunnen redden van de vogels. Op het werk at ik lekkere salades en een keer een broodje met kip-kerrie.

ā™„ Afgelopen week in dagelijkse dingen
Wat heb ik maandag ook al weer gedaan? Het was in ieder geval niet echt bijzonder. Even sporten aan het begin van de dag en verder lekker in en om het huis aan de gang. Gewoon een lekkere vrije dag. Dinsdag was ik wel aan het werk.
Woensdag ging ik in de ochtend boodschappen doen en tanken, en ’s middags reed ik naar Amsterdam. Voor Nicole mocht ik naar de premiere van Finding Dory, erg leuk om mee te maken.
Donderdag was ik aan het werk, en door het noodweer was het zo druk dat ik vrijdag langer gewerkt heb en ook zaterdag zat ik op het werk. ’s Avonds toen het droog en zonnig was gingen we nog even langs de kermis. En op de terugweg gingen we nog even bij ons ‘stamrestaurant’ zitten om iets te drinken.

img_5968

ā™„ Afgelopen week in stappen
53.529. Een flinke wandeling die ik had gepland heb ik toch maar niet gedaan omdat het gevaarlijk slecht weer was.

ā™„ Afgelopen week werd ik blij van
Ijsjes, een starend konijn op tafel vinden, van een veilige afstand naar de bliksem kijken, leuke berichtjes.

ā™„ Afgelopen week in sport
Derbytraining, (te) korte wandelingen en mijn losse oefeningen.

ā™„ Afgelopen week las ik
Ik las ‘Slotakkoord’ uit en begon in het eerste deel van ‘Crossfire’.

ā™„ Afgelopen week schreef ik
Je mag me alles vragen bij Ask Me Anything, meedoen kan nog steeds! Ik vulde ook de tag Zomerse Dilemma’s in en schreef over de brief die ik van mezelf kreeg.

 

6 gedachtes over “Afgelopen week… #77

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.