Shoplog DM drogisterij Duitsland

img_5883Ik ga regelmatig tanken in Duitsland, net over de grens, omdat dat zo veel goedkoper is. Meestal nemen we dan meteen wat boodschappen mee, en een hele tijd terug zijn we eens een paar plaatsen verder gereden om een drogist te bezoeken. Hartstikke leuk inkopen doen, want de meeste dingen zijn echt veel goedkoper dan hier. Toch hebben we daarna nooit meer de moeite genomen om door te rijden, maar vandaag ontdekte ik dat er, nota bene naast de supermarkt waar we boodschappen doen, een klein winkelcentrum zat, met vrij achterin ook een DM Drogerie.

Toen kon ik het natuurlijk niet laten om even te gaan kijken en het een en ander in te slaan. Het is niet superveel, maar nu ik weet dat hij daar zit (hoe kan ik dat zo lang gemist hebben?) zal ik er echt wel vaker komen.
Deze spullen kocht ik vandaag: img_5882

♥ Balea shampoo en conditioner voor gekleurd haar – € 0,55 per stuk.
Ik gebruik meestal de shampoo van de Hema, maar die is bijna drie keer zo duur. Ik heb eerder shampoo van dit merk gehad en die beviel me uitstekend, dus ik wilde deze graag een keer proberen.

♥ Balea 2 minuten kuur – € 1,25.
Dit product kende ik nog niet, maar het is een soort haarmasker voor extra verzorging. Ik ben heel benieuwd.

♥ Oral B opzetborsteltjes voor de elektrische tandenborstel – € 10,95 per 4.
Klinkt misschien niet zo goedkoop, maar hier kosten ze toch al snel het dubbele. We hebben ook wel eens van die goedkope merkloze borsteltjes, maar die zijn erg snel kapot. Maar dit zijn de echte.

♥ Dein Bestes konijnensnoepjes – € 0,65 per stuk.
Ik nam twee zakjes konijnensnoepjes mee. Meestal vinden ze zulke dingen wel lekker, voor die prijs wilde ik ze wel een keer proberen.

♥ Treacle Moon Ginger Morning douchegel mini – € 0,95.
Een mini, omdat ik eigenlijk nog belachelijk veel douchegels heb, maar ik was te nieuwsgierig naar Treacle Moon om hem te laten liggen.

♥ Treacle Moon That Vanilla Moment bodypeeling – € 2,95.
Een peeling, meestal neem ik al niet genoeg tijd voor mezelf om me in te smeren met bodylotion, maar dit rook zo lekker, die moest echt mee. Goed excuus om eens wat vaker die tijd voor mezelf te nemen.

♥ Tempo tissues – € 1,65 voor 10 pakjes.
Ik vind dit zulke heerlijke tissues, lekker zacht en met een eucalyptusgeurtje. Ideaal voor de hooikoortsdagen, van de meeste tissues krijg je zo’n rauwe neus als je ze veel gebruikt.

♥ Balea handzeep – € 0,55.
We hebben thuis van die navulbare zeeppompjes, en deze navulling rook zo lekker. Beter dan de navulling die we normaal kopen, en nog goedkoper ook.

Ben jij wel eens bij de DM geweest?

19 gedachtes over “Shoplog DM drogisterij Duitsland

  1. De DM staat nog steeds op mijn planning. Mijn ouders gaan regelmatig die kant op, dus dan ga ik een keer met ze mee. Ik ga ook zeker opzetborsteltjes van OralB halen. Laatst al een keer goedkoop bij de Action kunnen scoren, maar daar hebben ze ze lang niet altijd.

    Like

  2. De DM vind ik zo’n fijne drogisterij! Ik woon aan de kust, dus naar Duitsland (CenterO) is zo’n 2,5 uur rijden, dus niet naast de deur helaas. Toch kom ik er wel zo’n 2 keer per jaar hoor, hihi. Balea is een fijn merk he? 🙂

    Like

  3. Wat een fijne ontdekking! Ik wou dat ik een DM dichtbij had, maar ik moet er al snel 2 uur voor rijden, dus dan is het niet zo voordelig meer. Toch wil ik binnenkort weer eens richting Duitsland gaan. Gewoon omdat het leuk is;-)

    Like

  4. Helaas woon ik niet in de buurt van de Duitse grens, anders zou ik zeker naar de DM gaan! Maar ik vind het ook wel fijn dat ik in de buurt van de kust woon 🙂

    Like

  5. Oooh wat leuk dat je de DM tegenkwam! Ik ben er nog nooit geweest, bij mijn familie in Duitsland is er helaas geen in de buurt en zelf woon ik in Amsterdam, dus ben je er ook niet zo 1,2,3 haha. Fijne producten lijken het me 🙂

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.