Films gezien in april

Ik heb niet veel films gezien de afgelopen maand, maar sowieso meer dan in maart, want toen zag ik er precies nul. In april zag ik drie films, waarvan maar één die ik nog niet eerder had gezien.

Avatar:

Jake Sully (Sam Worthington) is een verlamde oorlogsveteraan in de toekomst, die met enkele anderen naar de maan Pandora wordt gebracht. De mensheid wil daar waardevolle grondstoffen uit de grond halen. Deze planeet wordt echter bewoond door de Na’vi, een mens-achtig ras met hun eigen taal en cultuur. De Na’vi doen er alles aan zich te beschermen tegen de mensen. Sully raakt betrokken bij hun vrijheidsstrijd, en wordt ook verliefd op één van hen…
Geweldige film! Mooie beelden, goed verhaal en ook nog een duidelijke boodschap. Waarom had ik die nog niet eerder gezien? Heel indrukwekkend. Ik vond hem zelfs zo goed dat ik hem binnen een paar dagen gewoon nog een keer keek.

Fast & Furious 6:

Dom (Vin Diesel), Brian (Paul Walker), en de rest van het team hebben $100 miljoen overgehouden aan hun succesvolle overval in Rio de Janeiro. Ze zijn nog steeds voortvluchtig en wonen nu verspreid over de hele wereld. Hobbs (Dwayne Johnson) is een internationale criminele organisatie op het spoor onder leiding van Owen Shaw (Luke Evans). Wanneer Hobbs ontdekt dat Dom’s doodgewaande voormalige vriendin Letty (Michelle Rodriguez) de rechterhand is van Shaw, schakelt hij de hulp in van Dom en zijn team. Ze reizen af naar Europa om in de straten van Londen de strijd aan te gaan met deze meedogenloze criminelen.
Tja, deze films blijf ik toch goed vinden. Mooie mannen, stoere vrouwen en snelle auto’s, het verveelt nooit. Ik had hem al een keer gezien, maar toen hij weer op televisie kwam en er niets anders op was wat ik wilde zien keek ik hem nog eens.

The secret of my succes:

De intelligente en goed geschoolde Brantley Foster is een boerenzoon die naar New York komt om snel carrière te maken. De sollicitaties verlopen helaas niet helemaal zoals hij verwacht maar gelukkig kan hij in het bedrijf van een ver vermogend familielid beginnen.. In de postkamer. Omdat Brantly geen zin heeft om onderaan de ladder te beginnen speelt hij al snel zowel een hoge manager als postbode. Het is een dubbelrol die hij maar met moeite vol kan houden, helemaal wanneer de vrouw van de baas hem probeert te verleiden.
Ook deze had ik al eens gezien, lang geleden. Het is een wat oudere film (net zo oud als ik zelf ben…), maar hij is erg leuk. Geloofwaardig is het niet, maar het is een fijne feelgood-film waar je niet teveel over na hoeft te denken. Een vermakelijk tussendoortje voor een avond op de bank.

Welke films zag jij de laatste tijd?

 

9 gedachtes over “Films gezien in april

 1. Ja, Avatar, een prachtige film, iets wat ik niet verwachtte toen ik de eerste keer ging kijken, ondertussen een keer of 3 a 4 gezien en deze mag ook weer op tv van mij, hahahaha

  Secret of my Succes, jeetje dat is inderdaad lang geleden, ken hem ook, maar vaag nog 😉

  Fast and Furious, ooit geprobeerd na 30 minuten was ik het al zat, niet mijn soort film.

  En wat zag ik de laatste tijd, zoek de movie challenge op, onder tv/film en je hebt je antwoord, maar dat heb je gezien weet ik, van de week de lijst maar weer eens aanvullen ook al gaan we nu de goede kant op met het weer 😀

  X

  Like

 2. Ik heb al heel vaak stukjes van Avatar gezien maar de film nog nooit helemaal afgekeken. De laatste film die ik keek was een gedeelte uit The Kite Runner. Ik heb alleen het laatste half uur gezien.

  Like

 3. Avatar heb ik al meerdere malen gezien en blijf het een prachtige film vinden, zo geweldig goed gemaakt. Ik heb de laatste tijd heel weinig films gekeken, toevallig van het weekend Inglourious Basterds.

  Like

 4. Avatar vind ik ook prachtig. Ik heb Kevin gedwongen hem ook te kijken, want die wilde hem eerst niet zien: niks voor hem zei hij. Nou, uiteindelijk vond hij hem ook heel erg leuk. Fast and Furious vinden wij beide ontzettend leuk om te kijken. Die derde film ken ik volgens mij nog niet.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.