Afgelopen week… #65

hgjrIedere week maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Afgelopen week in eten
Maandag gingen we nog een keer gourmetten, er was nog genoeg over van zondag. Ik maakte zelf kruidenboter met de kruiden die ik op de gezondheidsbeurs gekocht had, het is maar goed dat er nog maar een klein beetje boter in huis was. Ik ben gek op stokbrood met kruidenboter, maar deze was echt superlekker! Verder aten we eigenlijk heel normale dingen. Spinazie, boontjes, niks bijzonders maar wel lekker.

Afgelopen week in dagelijkse dingen
Maandag zou ik gaan schminken op een paasmarkt, maar door het slechte weer werd deze helaas al na een uur afgelast. De rest van de dag zaten we dus thuis, helaas.
Dinsdag had ik mijn eerste praktijkexamen. Ik was ontzettend zenuwachtig, meer dan ik van mezelf gewend ben, dus ik heb geen idee hoe het gegaan is. We wachten het wel af, ik hoor de uitslag nog.
Woensdag en donderdag was ik aan het werk, het was weer lekker druk. Vrijdag had ik nog twee theorieexamens, ook daarvan moet ik de uitslag nog horen.
Gisteren heb ik geschminkt op een markt. Helaas was het door het mooie weer niet zo druk, maar ik heb wel wat kunnen doen gelukkig. Ook kwam mijn testpakketje van Buzzer binnen, ik mag de KCGO smaakjes van Karvan Cévitam testen. Ik heb natuurlijk meteen de eerste open gemaakt, en ik ben fan!
Vandaag heb ik heerlijk genoten van het lekkere weer en ik spotte een paar lieve lammetjes.

img_5535

Afgelopen week in stappen
60937

Afgelopen week werd ik blij van
Lammetjes en katten! En van het heerlijke weer dit weekend.

Afgelopen week in sport
Twee keer derbytraining, een fijne wandeling, yoga en natuurlijk mijn losse oefeningen die ik altijd doe.

Afgelopen week las ik
Afvallen en Opstaan is uit en ik begon vanmiddag in Het Rosie Effect.

Afgelopen week schreef ik
Ik deelde mijn mooiste luchtfoto’s in een blogpost, beantwoordde nog een paar vragen die ik aan mijn thee vond, maakte nieuwe doelen voor de maand april en schreef een recensie over Godin Van Nature.

4 gedachtes over “Afgelopen week… #65

  1. Oh ja de lammetjes, ik had zo gehoopt dat ik deze week die kant op kon gaan, maar ja… hier is het erg grijs en teveel wind, en nu mijn knie, hahaha ik ben bang dat ik alleen maar grote lammetjes ga treffen zodra ik weer kan, gelukkig heb ik jou, om ze toch te zien 😉

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.