Review: yogamat van Superyoga.nl + update 30 days of yoga

maxresdefault

Inmiddels ben ik een tijdje bezig met de 30 day yoga challenge, dus ik vond het wel tijd worden voor een update. Ook mocht ik van Lisanne van Superyoga.nl een mooie yogamat testen tijdens mijn challenge, deze zal ik vandaag reviewen.

Lisanne benaderde mij voor een samenwerking vlak voordat ik bekend maakte dat ik met de challenge zou beginnen. We waren er dan ook snel uit, want een yogamat past perfect bij de challenge.
img_5128Ik koos voor deze mooie paars gestreepte yogamat, deze zou ook geschikt zijn voor beginners.
Allereerst mijn complimenten voor de snelle levering. Een dag nadat ik mijn bestelling had doorgegeven had ik hem al in huis.

Deze yogamat van het merk Yogi & Yogini geeft extra grip bij het doen van de oefeningen, en dat vond ik met mijn minimale yoga-ervaring erg prettig. Ik heb geen moment het gevoel gehad dat ik weggleed.
De mat is ook anti-slip, en dat merkte ik toen ik hem weer op wilde rollen: ik moest hem echt van de vloer lostrekken. Ideaal, het maakt niet uit wat ik doe, de mat glijdt niet weg.
Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst, naast de yogachallenge gebruik ik hem ook om andere oefeningen op te doen. Hij is heerlijk comfortabel, zeker een aanrader als je op zoek bent naar een sportmat.

Naast deze mat kun je bij Superyoga.nl nog veel meer yogamatjes kopen. Extra breed, extra lang, reismatten, voor ieder wat wils.
Is zo’n thuischallenge niks voor jou, maar ga je wel graag naar de yogastudio? Je kunt ook een yoga tas bestellen om alles in te vervoeren. Daarnaast vind je bij Superyoga.nl bijvoorbeeld handdoeken, superfoods en gezonde recepten. Bij een bestelling ter waarde van €40,00 of meer is de verzending gratis.

Wat de challenge zelf betreft, dat gaat eigenlijk best goed. Ik merk zeker wel dat ik niet lenig ben, maar het valt me zeker niet tegen. De oefeningen zijn erg geschikt voor beginners, iedereen kan ze uitvoeren, zelfs de stijve harken onder ons. Oke, misschien niet zo ver, ik kan me nog steeds niet dubbelvouwen, maar je kunt net zo ver gaan als je lichaam kan.
Of ik er al leniger van word weet ik niet, maar dat idee heb ik wel. De oefeningen lijken me minder moeite te kosten naarmate ik verder in de challenge kom. Eigenlijk had ik iets van een voor- en nafoto moeten maken om het verschil te zien. Maar aan de andere kant, het verschil voelen is toch belangrijker.

Doe jij wel eens aan yoga?
superyoga

 

9 gedachtes over “Review: yogamat van Superyoga.nl + update 30 days of yoga

  1. Ik denk wel eens aan van alles. Dus ook wel eens aan yoga. We hebben laatst zelfs een yogamat gekocht! En aan stukken gesneden om er een speelmat voor een van onze spellen voor te maken XD
    Gekheid op stokje, yoga is natuurlijk wel ideaal als je wel wilt bewegen, maar bijvoorbeeld niet wil of kan hardlopen, of gewichtenwerk wilt doen. Maar ik heb er het geduld niet voor. Ik heb heel veel geduld over het algemeen, maar yoga is niks voor mij.

    Like

  2. Wat een leuk bericht. Yoga is echt heerlijk om te doen en een absolute aanrader! Tot een paar jaar geleden dacht ik dat yoga een beetje op een matje liggen was … maar echt het is best zwaar! Maar ondanks dat is het wel heerlijk om te doen.

    Like

  3. Ik denk dat je het inderdaad meer voelt dan ziet dat je leniger wordt. En fijn dat de test van de yogamat positief is! ^^ Ik heb een paar keer yoga geprobeerd, maar het is niet voor mij – ik kom er mentaal niet van tot rust, al vond ik sommige oefeningen wel heel leuk om een keer te doen 🙂

    Like

  4. Yoga is echt heerlijk. Ik snap niet dat ik het niet vaker doe. Wat een leuke extra spullen hebben ze daar! Ik ga het oogkussen en het nekkussen overwegen aan te schaffen. Dat lijkt me echt heel prettig.

    Like

  5. de challange ging bij mij okay tot vorige week, toen heb ik er geen tijd voor gemaakt..
    toch blijf ik het heerlijk vinden om te doen en wil ik er deze week weer helemaal voor gaan..
    Ben op dag 19 van de 30 days

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.