Mijn persoonlijke alfabet: J

letter-1084817_960_720Het is al weer een hele tijd geleden dat ik een letter uit mijn persoonlijke alfabet heb geplaatst. In mijn persoonlijke alfabet ga ik het hele alfabet af en geef per letter een aantal woorden die op mij slaan. Deze keer is de letter J aan de beurt.

Januari – de maand waarin ik jarig ben, dus wel echt iets wat bij mij hoort. Inmiddels bijna 29 jaar geleden ben ik op de wereld gezet.

Jeans – één van mijn favoriete kledingstukken. Ik combineer ze met tops, t-shirts, blazers, vesten, truien, eh, alles dus eigenlijk. Lekker stijlvol met een mooie pump eronder of casual en makkelijk met een sneaker.

Jojo – tja, wat moet ik daar eens van zeggen. Ik ben een jojo ten voeten uit. Aankomen, afvallen, iets meer aankomen, iets meer afvallen. Ik hoop het met mijn huidige poging eindelijk blijvend kwijt kan.

Jong – voel ik me nog steeds, ook al ben ik bijna dertig.

 

14 gedachtes over “Mijn persoonlijke alfabet: J

  1. 30 is nog steeds jong! Grappig om letters te benoemen op deze manier. Zelf haat ik spijkerbroeken. Ze snijden in mijn buik en vind ze alleen goed staan als iemand een strakke buik zou hebben.

    Like

  2. Mijn ervaring is absoluut, naarmate ik ouder word, dat ik mij telkens jonger ga voelen, hahaha 😉 Soms denk ik weleens dat ik qua gedachtengang en emoties als 90 jarige ben geboren of zo, als oud, en telkens jonger wordt.

    X

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.