Terugblik op mijn doelen voor 2015

gb15

Bij een terugblik op het jaar hoort natuurlijk ook een terugblik op de doelen die ik mezelf had gesteld. Heb ik ze gehaald?

Persoonlijk:
Veel tijd doorbrengen met de mensen die me lief zijn.
♥ Heel veel knuffelen met de konijnenkinders
♥ Vaker ‘s avonds de laptop uitzetten en iets offline gaan doen

Ja, van deze doelen kan ik wel zeggen dat ik ze gehaald heb. Nu waren ze natuurlijk ook niet super concreet, ‘veel’, ‘heel veel’, ‘vaker’, het blijft een beetje vaag. Maar ik reken ze goed.

Sportief:
Deelnemen aan een Color Run
Mijn minimum skills halen
♥ Deelnemen aan minimaal 3 ‘serieuze’ hardloopevenementen
♥ Deelnemen aan minimaal 5 georganiseerde wandeltochten

Hier is niet veel van gekomen. De Color Run kwam me niet uit qua datum, en met de hardloopevenementen en de wandeltochten was het vaak het zelfde probleem. Of ze waren te duur of te ver. Uiteindelijk heb ik van ieder 1 gedaan. Mijn minimum skills heb ik nog niet gehaald, maar dat was misschien ook een beetje een onrealistisch doel.

Gezondheid:
Eindelijk een gezond gewicht behalen
♥ Mijn best doen om voldoende te slapen

Half gehaald. Dat gezonde gewicht lijkt verder weg dan ooit, ik heb er zelfs hulp voor in moeten roepen. Maar ik zit weer op de goede weg. Ik heb wel mijn best gedaan om voldoende te slapen, al is dat natuurlijk niet altijd gelukt.

Bloggen:
♥ Met plezier blijven bloggen
♥ Vaker een recept delen
♥ Een winactie houden
♥ Leuke samenwerkingen en events

Deze zijn allemaal goed gekomen. Ik heb nog altijd veel plezier in het bloggen, er staat een winactie online, je kunt nog tot en met morgen meedoen en ik heb leuke samenwerkingen mogen doen. Alleen die recepten, voor mijn gevoel waren het er veel meer dan vorig jaar, maar bij het tellen bleek het toch minder te zijn.

Overig:
30 boeken lezen
♥ Veel complimentjes uitdelen aan de mensen om mij heen
♥ Mijn nieuwe kleurboek vol maken en een nieuwe kopen
♥ 10 legpuzzels maken
♥ Meer foto’s maken

Hier moet ik eigenlijk een beetje om lachen. Dertig boeken? Ik las er 12. Mijn nieuwe kleurboek is nog niet half vol en ik heb maar 5 legpuzzels gemaakt. Nou ja, dat waren ook niet de meest belangrijke dingen gelukkig. Ik heb het gewoon druk gehad met andere, ook leuke, dingen.

Uiteindelijke score: 9/18. Dat valt mij eigenlijk reuze mee.

Heb jij je doelen/goede voornemens/plannen/wat je ook hebt bedacht waargemaakt?

 

9 gedachtes over “Terugblik op mijn doelen voor 2015

  1. 50% van je doelen behalen is denk ik heel erg goed. Zal me niet verbazen als het gemiddelde lager ligt, dus top gedaan, meis. Hihihi, die 30 boeken, daar moest ik wel even om lachen. Meis, ik wens jouw een hele fijne jaarwisseling en voor volgend jaar heel veel geluk, liefde en gezondheid! X

    Like

    1. haha, vroeger (heel lang geleden) las ik er 6 per drie weken… Dus ik dacht, als ik er de tijd voor neem dan moet die 30 lukken. Maar dat de tijd nemen is wel een beetje een dingetje hier 😛

      Like

  2. Goed gedaan meid! De helft van je doelen halen is super! 12 boeken lezen, 1 per maand, daar kom ik al niet eens aan hoor. Als ik er 3 heb gelezen dit jaar is het veel. Meer slapen is ook mijn doel. Klinkt zo simpel maar is dat helemaal niet Haha. Voor nu een hele fijne jaarwisseling en een gelukkig en gezond 2016!

    Like

  3. Het klinkt misschien gek, maar ik had nul doelen in het afgelopen jaar, die was echt blanco op een koperen bruiloft na… dat was voor het eerst dat ik een jaar op mij af heb laten komen als vanzelf om te zien wat er zou gebeuren, en het enige wat ik heb gedaan, en kon doen, is open staan voor de liefde, in het algemeen, en jeetje, die heb ik gekregen, en dat zet ik door!

    Voor het komende jaar heb ik wel iets meer plannen, doelen, maar dat is allemaal ontmoeten, hahahaha Veel mensen ontmoeten, leren kennen, en natuurlijk onderhouden, wat ik ondertussen al heb leren kennen.

    Verder heb ik met mijn fysio therapeut een simpel doel gesteld… fietsen, nu ik een vol jaar een km teller op mijn fiets heb, zien wat ik weg zal fietsen in een heel jaar. Niet met een eindstand, maar gewoon zien, en opschrijven dus, en dat is al een doel op zich voor mij, om bij te houden heel het jaar, hoeveel ik fiets. De km stand noteren voor elke keer als ik hem weer op nul zet, en geloof mij.. dit klinkt heel simpel, zit mij nu te bedenken, misschien maar een kladblok met pen in de box neerleggen, zodat ik het daar direct kan noteren, hahaha

    X

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.