December mini-bucketlist: iets met summer bodies in de winter

decemberHet is al weer bijna kerst mensen, hoe dan? Nog even en het is al weer 2016. Tijd om het jaar knallend uit te gaan dus.


In november had ik maar twee doelen. De Core In Motion challenge, die heb ik zeker gehaald. Af en toe schoot het er bij in, maar dan heb ik het altijd de volgende dag weer ingehaald. En het allerbelangrijkste: het had resultaat, mijn balans is behoorlijk verbeterd. Iets om mee door te gaan dus.
Mijn andere doel was het halen van NaNoWriMo. Een uitgebreidere post hierover volgt nog, maar tegen mijn verwachtingen in heb ik het gehaald!

Tijd voor doelen voor de nieuwe maand. Vooral op sportgebied hoop ik nog even lekker te vlammen nu ik zo druk ben om dingen aan te pakken, dus er zitten verschillende sportdoelen bij.

♥ De nieuwe Stoere Vrouwen Challenge volhouden. Vandaag was de eerste dag.

♥ De #Santastreak van Just Keep Running doen. Iedere dag hardlopen, eens kijken hoe lang ik dat volhoud.

♥ Mijn NaNoWriMo verhaal afmaken. Ik heb de 50.000 woorden dan wel gehaald, maar het verhaal is nog niet af. Of het in december af komt weet ik niet, maar ik wil in ieder geval blijven schrijven.

♥ Door blijven gaan met corestabilitytraining, ik merk dat het me goed doet.

♥ Een winactie op mijn blog.

Wat zijn jouw doelen voor de komende maand?

14 gedachtes over “December mini-bucketlist: iets met summer bodies in de winter

  1. Ik neem me ieder jaar voor om mee te doen aan NaNoWriMo mee te doen maar het lukt me nooit haha. Ik begin er vaak niet eens aan, echt hè slecht. Super dat het jou wel is gelukt.

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.