Sharing Saturday #50, voorlopig de laatste

Jawel, je leest het goed: ik ga voorlopig stoppen met Sharing Saturday. Waarom? Omdat ik er simpelweg steeds minder plezier in heb. Toen ik begon kwamen de leuke links eigenlijk vanzelf, ik zag iets, sloeg het op en op zaterdag deelde ik het met jullie. Maar ik merk dat ik me er de laatste tijd steeds meer echt toe moet zetten om op zoek te gaan naar de leuke dingen.
Vijftig zaterdagen heb ik de leuke dingen die ik online tegenkwam met jullie gedeeld, ik vond het een mooi getal om mee te eindigen. Dus bij dezen voorlopig de laatste Sharing Saturday. Ik sluit niet uit dat ik nog eens een Sharing Saturday maak, maar niet meer op (bijna) wekelijkse basis, en er kan dus ook gewoon iets anders verschijnen op zaterdag.
Veel kijk- en leesplezier, en nog een fijn weekend gewenst!

Deze vrouw heeft haar lichaam laten fotoshoppen naar de idealen van 18 verschillende landen. Het werden natuurlijk 18 heel verschillende foto’s.

♥ Yay, go bunny! Deze fantastische moeder greep even keihard in toen een slang haar baby’s aanviel.

Dit ziet er heerlijk uit, dat wil ik echt een keer proberen!

Dit vond ik een heel mooi artikel, en eigenlijk ook wel pijnlijk herkenbaar. Ik weet nog niet wat, maar ik ga zeker nog iets doen op mijn blog met #letsgetreal.

♥ Deze fotograaf heeft er een Instagram-volger bij. Supermooie foto’s van de wereld in een regenplas!

♥ Geniaal! Ze waren de vraag wanneer ze aan kinderen gingen beginnen zo zat dat ze een newborn fotoshoot lieten maken… met hun puppy.

12 vrouwen met hun enorme kat! Zelf heb ik één keer in het echt een kat gezien die zo groot was dat hij tot mijn knieën kwam.

♥ Testje! Welke smurf zou jij zijn als jij en je vrienden smurfen waren? Ik ben de Hippe Smurf.

8 gedachtes over “Sharing Saturday #50, voorlopig de laatste

  1. Jij bent de lolbroek van je vriendengroep. Met jou is het altijd lachen. Saai komt niet in je woordenboek voor. Soms ben je misschien best een beetje vermoeiend voor je vrienden…

    hahahahaha het zou zomaar kunnen kloppen, voor de echt insiders dan he 😉 En wat betreft het stoppen voorlopig en zo nu en dan weer doen, zeker doen! Zo ie zo, kwam ik al vaak dingen tegen die ik allang heb gezien of al kon of eerder op een ander blog tegen was gekomen. Doe het weer zoals je ooit begon, iets leuks tegen gekomen? sla het op en al heb je pas over 3 maanden genoeg linkjes om te delen, dan is het ook goed 😀

    X

    Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.