Afgelopen week… #30

zfhahf

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Vrij normale dingen eigenlijk. Spinazie, lasagne, boontjes, lekkere salades en ik had weer een keer perziken. Die platte zijn echt lekker!

Wat ik gedaan heb:
Ik ging naar de diëtiste, en ondanks dat ik het wel spannend vond allemaal ben ik blij dat ik die stap genomen heb. Ik heb gewerkt, bracht ongepland een bezoekje aan Almelo en ging naar de verjaardag van mijn vader. Ik ben op tijd opgestaan om te gaan rennen en ik schminkte op verschillende campings. We namen ook nog even een kijkje op de kermis in Rosmalen, maar die was niet zo groot. Een drukke, maar absoluut een leuke week.

IMG_4263

♥ Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
31058. Minder dan vorige week, maar dat had ik ook niet anders verwacht.

Wat me blij maakte:
Gekke dierenplaatjes en -filmpjes, onze konijnen, het zien van wilde konijnen in de vroege ochtend, een pasgeboren kalfje, veel gezelligheid, het mooie weer dit weekend, Radler, een fijn nummer op de radio, herinneringen ophalen met een oude cd.

Wat ik aan sport gedaan heb:
Alleen het hardlopen en de losse oefeningen. Helaas ging de derbytraining weer niet door vanwege het slechte weer.

♥ Aantal grammen verloren:
Die wilde ik toch even delen: sinds het begin van de week is er 700 gram af. Hij komt nog steeds niet iedere week terug, maar af en toe zal ik hem er weer in zetten.

Waar ik over schreef:
Ik maakte de derde opdracht van de #groeifactor, deelde mijn ervaringen met de diëtiste, schreef over mijn eerste maand ‘echt’ trainen voor de Zevenheuvelennacht en ik had weer wat leuke links voor jullie.

4 gedachtes over “Afgelopen week… #30

    1. Jaa, dat vond ik echt wel jammer! Ik wil (en zal) hem zeker nog eens uitlopen, maar dit jaar heb ik me bewust niet ingeschreven omdat ik wist dat ik gewoon niet de tijd zou hebben om goed te trainen. Maar toen ik ze bij Elst zag lopen en alle berichten voorbij zag komen op Facebook had ik toch wel een beetje spijt hoor…

      Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.