What’s in my derbybag? 


Je ziet wel eens van die blogposts voorbij komen waarin mensen delen wat er in hun sporttas zit. Daar kan ik heel kort over zijn: áls ik naar de sportschool ga dan sleep ik dezelfde dingen mee als al die andere sporters. Dat vind ik niet zo boeiend om te delen.

Wat ik wel leuk vind is kletsen over mijn nieuwe liefde. Jullie wilden er graag over lezen, ik vind het leuk om er over te schrijven, dus vandaag laat ik jullie zien wat ik meeneem naar de training.

❤️ Knie-, elleboog- en polsbeschermers. Best belangrijk om alles heel te houden.

❤️ Een flesje water, als je twee uur actief bent is het fijn om even wat te kunnen drinken.


❤️ Een bitje. Gek genoeg niet zozeer ter bescherming van je tanden, maar voor je hoofd, om de klap wat op te vangen als je kaken op elkaar zouden klappen bij vallen of springen.


❤️ Skates natuurlijk. Onmisbaar als je gaat skaten.


❤️ Een helm, de reden daarvan lijkt me ook wel duidelijk.

❤️ Sportkleding natuurlijk, een top, een kort broekje en een panty. Ik vind helemaal blote benen niet prettig, maar een lange broek ook niet.

❤️ Deodorant, om me toch wat frisser te voelen aangezien ik pas thuis kan douchen.

Wat zit er in jouw sporttas?

14 gedachtes over “What’s in my derbybag? 

  1. Met zo’n bitje ziet het er direct zo stoer uit hihi. Ik heb geen sporttas, ik ga meestal in mijn sportkleding richting de sportschool en prop alles wat ik verder nodig heb gewoon in mijn handtas. :’)

    Like

  2. Oeh mijn sporttas, die is leeg! hahaha

    maar ooit… alle spullen voor cardio fitness, handdoeken, water, gympen, bla…

    Maar meer en vaker had en heb ik een sporttas voor zwemmen klaar staan, en ja daar gaat een hoop in, ondergoed, handdoeken drievoud, water, wat te eten, borstel, shampoo en conditioner natuurlijk, slippers, en mijn badkpak heb ik dan al aan, een grote plastic tas om naderhand alle natte spullen in te doen 😀 En ik vergeet nog een hoop denk ik, hahahaha

    X

    Like

  3. Oh wat gaaf. Ik ken niemand die aan derby doet. Vind het zelf wel erg vet en stoer. Waar doe je dat eigenlijk? Ik heb al maanden niet meer gesport, maar dacht er gisteren toevallig aan dat ik wel weer eens wil gaan. Wat er in mijn tas zou zitten? Een gordel, mijn karabiners, mijn klimschoenen, mijn pofzakje met magnesium, een klim acht en mijn kleding. Oh.. en een flesje water inderdaad 🙂

    Like

      1. Nice! Ik woon in Arnhem. Dus als ik echt eens interesse heb, kan ik altijd naar Nijmegen.

        Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.