Afgelopen week… #23

zfhahf

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel stappen ik gezet heb of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

♥ Wat ik (onder andere) gegeten heb:
We hebben nog een keer de barbecue aangestoken, ik at heel veel salade, daar ben ik gek op met zulk weer, en verder aten we eigenlijk heel normaal.

Wat ik gedaan heb:
Solliciteren, skaten, ik behaalde mijn spraytan certificaat, was nog wat kleine klusjes aan het doen voor de salon en ik maakte een kastje. We hebben ook een heerlijke dag aan het water gehad.

Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
26395

IMG_3961

Wat me blij maakte:
Kikkervisjes, nog steeds het fijne weer, een telefoontje van het uitzendbureau, een leuke cursus en onze lieve konijnen.

♥ Wat ik aan sport gedaan heb:
Twee keer derbytraining. Of eigenlijk, anderhalf, vrijdag waren mijn voeten nogal opgezet door vocht, en mijn skates knelden zo dat ik ze halverwege uit moest doen. Verder heb ik wel mijn losse oefeningen gedaan.

♥ Waar ik over schreef:
Ik deelde mijn (vroegere) liefde voor internetfora, haalde jeugdherinneringen op dankzij kikkervisjes en natuurlijk had ik ook weer een aantal leuke links om met jullie te delen.

Hoe was jouw week?

8 gedachtes over “Afgelopen week… #23

  1. Oh van harte!

    Mijn week was ook geweldig, tot vrijdagmiddag laat, hahaha ga sporten bij je fysiotherapeut en kom kreupel weer thuis 😉

    Morgen gewone afspraak en dan hoor ik meer.

    X

    Like

  2. Jaa salades zijn heerlijk als het lekker weer is (barbecues trouwens ook!), gefeliciteerd met het behalen van je spraytan certificaat! Een spray tan kan ik op het moment wel gebruiken 😉

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.