Tag: Something about food

IMG_3252Maaike tagde mij voor de Something About Food Tag. Deze vragen gaan over eten, dus natuurlijk vul ik ze graag in. De tag is bedacht door Tedje. Ik geef hem niet door, maar hier komen mijn antwoorden op de vragen.

Als je nog maar één soort gerecht mag eten als avondeten, wat zou dat dan zijn?
Hmm, een soort he? Dan ga ik denk ik voor pasta, daar kun je nog zoveel kanten mee op. Daar kom ik wel een flink aantal avonden mee door lijkt me.

Welk drankje bestel je altijd in een restaurant?
Als ik niet hoef te rijden bestel ik graag een zoete witte wijn. Als ik wel moet rijden dan drink ik graag een crystal clear of een rivella. Thuis drink ik zelden frisdrank, maar een etentje mag wel iets bijzonders hebben.

Wat was vroeger je lievelingseten?
Zonder twijfel patat met kip. Kip om te kluiven. Mijn lievelingseten zou ik het niet meer noemen, maar ik vind het nog steeds heerlijk. Kip is denk ik zeker wel mijn lievelingsvlees.

Wat is het laatste wat je hebt gegeten of gedronken?
Gegeten óf gedronken? Een kop thee dan, maar dat is natuurlijk wel een beetje een saai antwoord op de vraag hoor. Voor de thee aten we pannenkoeken.

Als jij mag kiezen waar je uit eten wil, waar zou je dan naar toe willen?
Het liefst naar een buffetrestaurant, met verschillende soorten eten. Ik vind het heerlijk om van verschillende dingen te kunnen proeven.

Wat lust je écht niet?
Ik heb een tijdje geleden een blogpost geschreven over dingen die ik écht niet lekker vind. Ik ben een hele makkelijke eter en lust bijna alles, maar gek genoeg zijn de dingen die ik noemde juist dingen die heel veel mensen wél heerlijk vinden.

Om welk gerecht sta jij bekend?
Ik geloof niet dat ik echt bekend sta om een gerecht, ik zou het echt niet weten. Als ik iets moet bedenken dan zou het denk ik gevulde speculaas zijn.

Chips of chocola?
Neeee, wat een gemene vraag! Ik kan echt niet kiezen, het zijn beide favoriete snacks. Ik ben niet echt een zoetekauw, maar chocola zou ik niet willen missen. Maar chips ook niet. Ik pas.

Wat eet je het liefst in de bioscoop?
Popcorn. Een film is niet compleet zonder vind ik. En als ik dan naar de bioscoop ga, dat doe ik eigenlijk zelden, dan ga ik ook voor de zoete.

Wat lustte je vroeger nooit maar nu wel?
Witlof! Sinds mijn puberteit ben ik er gek op, maar als kind lustte ik het echt niet.

Vis of vlees?
Nog zo’n lastige vraag, ik eet ze beiden graag. Maar als ik moet kiezen denk ik toch dat ik voor het vlees ga. Simpelweg omdat je daar meer keuze in hebt.

Wat zou je nog willen ‘leren’ eten of drinken?
Eigenlijk zou ik alles uit eerder genoemde blogpost wel willen leren eten. Maar aan de andere kant, die lijst valt best mee.

Wat eet je het liefst als ontbijt?
Het allerliefst? Warme verse croissantjes met ham en kaas, een glas verse jus en een zachtgekookt eitje. Maar meestal eet ik iets met ei als ontbijt.

Je moet kiezen, alleen nog maar hoofdgerechten of alleen nog maar voorgerechten eten?
Dan ga ik toch voor de hoofdgerechten. Ik ben wel gek op soep en salade, maar dat kan natuurlijk ook gewoon als hoofdgerecht!

Je staat voor het snoepschap in de supermarkt, welk snoep kies je uit?
Tony’s Karamel en Zeezout! Zonder twijfel.

Zoals ik al zei, ik geef de tag niet door. Maar neem hem gerust over als je hem leuk vindt.

Wat zou jij kiezen, chips of chocola?

18 gedachtes over “Tag: Something about food

  1. ik heb ook wel eens een chips bui, vooral als er nibbit in de kast ligt. maar ik kies wel heeeeel erg voor chocola hoor… (maar dat wist je al na mn laatste blogje) 😉

    Like

  2. Een hele leuke tag, wie weet neem ik hem ook wel over mettertijd een keer. En op jouw vraag?

    Chips! Chocolade kan ook lekker zijn, maar sinds ik ooit in een chocolade fabriek heb gewerkt? Drie maanden lang of waren het er 4, en we mochten eten wat we wilden direct van de productie band af? Dan leer je het wel af, hahaha

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.