Afgelopen week… #4

Iedere week, op zondag, maak ik een overzicht van de afgelopen week. Wil je weten hoeveel gewicht ik verloren ben of wat ik deze week gedaan heb? Lees dan snel verder.

Wat ik (onder andere) gegeten heb:
Een avond bloemkool en een avond spinazie, heerlijk. Maar ook een avond shoarma, op mijn verjaardag kon gebak natuurlijk niet ontbreken, en gisteren was het restjesdag.

Wat ik gedaan heb:
Ik werkte, voor het eerst in mijn nieuwe functie deze week. Of eigenlijk werk ik nog niet in die functie, ik volg een inwerktraining op het moment. Die duurt nog drie dagen en dan ga ik echt aan het werk. Ook bracht ik een bezoekje aan de vakbeurs voor uiterlijke verzorging, bakte ik taart voor mijn verjaardag en maakte ik veel schoon in huis. En ik verbaasde me over het rare weer. Hagelstenen zo groot als knikkers, onweer, regen, sneeuw.

IMG_3161
Gek he, de linkerfoto is wat ik zag als ik naar links keek en de rechter als ik naar rechts keek. Rechts was in het echt nog iets donkerder dan het op de foto overkomt en links scheen de zon volop.

 

Aantal stappen gezet volgens de Breeze-app:
18811. De app stelt voor iedere dag een doel in, ik ben er nog niet uit hoe dat doel gesteld wordt, maar het schijnt persoonlijk afgestemd te zijn. Hoe dan ook, op zes van de zeven dagen heb ik het doel behaald. Al haal ik nog lang geen 10.000 stappen per dag.

Dingen die ik won:
Via Mandy won ik een indoor vijver. En wow, hij is wat groter dan ik had verwacht, waardoor het plekje wat ik voor ogen had geen optie is. Nog even denken waar ik hem neerzet dus.

Wat ik aan sport gedaan heb:
Eigenlijk alleen de derbytraining en losse oefeningen. Verder was het zo druk dat het er gewoon niet van gekomen is. Oh, en ik heb mijn foamroller uitgeprobeerd, daarover later meer.

Wat me blij maakte:
Mijn nieuwe functie, mijn verjaardagscadeaus, de konijnen, de leuke pakketjes die ik heb gekregen.

IMG_3183

Wat ik aan kilo’s en centimeters verloren ben:
Helemaal niks. Maar dat is ook niet gek, ben al lang blij dat ik niet ben aangekomen.

♥ Waar ik over schreef:
Voor Saskia’s Pluk het Geluk-project deelde ik deze week foto’s van geluk, ik gaf antwoord op 25 vragen over eten, schreef over mijn verjaardag en deelde gisteren nog wat kijk- en leesvoer met jullie.

 

16 gedachtes over “Afgelopen week… #4

 1. Ik moet echt lachen om die indoor vijver. Mijn fantasie gaat een beetje met me aan de haal. Ik zie het voor me. Alle meubels en spullen tegen de muur en die gigantische vijver in je huis. Geweldig!

  Like

 2. Wat een leuke week weer! Ik ben een beetje laat, maar nog gefeliciteerd met je verjaardag (beter laat dan nooit zullen we maar zeggen). En heel veel succes met je nieuwe functie 🙂

  Like

 3. Leuk overzicht! Ik heb ook een stappenteller app, ik zit gemiddeld op 6000 stappen per dag en in op vrije dagen als we dingen moeten doen (visite bij opa en oma, boodschappen doen, even de stap in) haal ik soms de 10.000 wel. Maar viel tegen, hoe veel dat eigenlijk is haha!

  Like

 4. Bloemkool daar heb ik ook wel weer eens zin in…
  10.000 stappen per dag,. lijkt me echt veel hoor..
  IK ben al weken in de buurt naar een foam roller op zoek, maar moet er nu toch maar 1 gaan bestellen… ben benieuwd wat jij er van vind

  Like

 5. Leuk overzicht. Grappig zo’n indoor vijver… plaats je daar nog een foto van? Ben namelijk wel benieuwd hoe dat er uit ziet 😉 En het is vandaag ook raar weer. Vanmorgen sneeuw en nu weer strakblauwe lucht en zon… hopelijk blijft dat zo.

  Like

Klets gezellig mee

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.