Happy birthday to me!

Jawel, ik mocht vandaag weer een jaartje bijschrijven op de teller. Stiekem zeg ik dat ik voor de vierde keer vijfentwintig ben geworden, maar de snelle rekenaar prikt daar natuurlijk meteen doorheen.
Voor het eerst sinds jaren heb ik op mijn verjaardag moeten werken. Ik ben tenslotte net een paar dagen begonnen met mijn nieuwe functie en omdat de eerste dagen trainingsdagen zijn moet ik aanwezig zijn. Dus heb ik ook maar gezorgd dat er dan tenminste taart te eten viel in de pauze. IMG_3163Ik ben gisteravond nog aan het bakken gegaan. Ik heb het niet groot gevierd, alleen mijn ouders en mijn zussen kwamen, dus zoveel gebak had ik ook weer niet nodig. We hadden nog een pakket in de vriezer liggen met fondant en marsepein.
Tja, dat had ik nog nooit gedaan, dus ik had het liever een keer geprobeerd op een moment dat ik wat meer tijd had om het allemaal uit te zoeken, want het zag er nog best ingewikkeld uit. Stress!! Maar met horten en stoten is het gelukt. Je kunt wel zien dat ik geen roeping als banketbakker gemist heb, of niet? Hij heeft geen perfecte vorm en komt niet in aanmerking voor een schoonheidsprijs. Maar iedereen vond hem lekker, en dat is het belangrijkste. Als het eenmaal in je maag zit is het toch niet mooi meer.

Ik heb natuurlijk ook het geheimzinnige kaartje open gemaakt. Meteen om 12 uur vannacht, en het was inderdaad van de vriendin van wie ik het handschrift al meende te herkennen. Alleen die stempel die er op zat, die kwam uit een totaal andere plaats waardoor ik weer heel erg in verwarring gebracht was. Maar mijn eerste ingeving was goed. Pfoe, mysterie opgelost.

Vanavond zijn mijn ouders en mijn zussen dus nog geweest, die hebben me goed verwend met allemaal leuke cadeaus.

IMG_3176Twee puzzels met een Disney-afbeelding, daar kan ik wel even mee vooruit. De film Brave, die had ik nog niet in mijn verzameling. Een heerlijk verwenpakketje met veel chocola, lekkere dingen voor in bad en twee fijne maskertjes. Het kookboek van Chicks Love Food, die stond al langer op mijn wensenlijstje. En omdat ik verder echt niet wist wat ik wilde hebben is het nog aangevuld met wat geld om zelf nog iets van te kopen.
Ik ben er blij mee en heb een gezellige avond en dag gehad. Op naar nog een jaar erbij. Mijn zwager wist me al fijntjes duidelijk te maken dat ik volgend jaar mijn dertigste levensjaar in zal gaan. Grr…

 

32 gedachtes over “Happy birthday to me!

  1. Van harte gefeliciteerd! Vergeet volgend jaar niet om de aflevering van Friends te kijken: ‘the one where they all turn thirty’ (seizoen 7, episode 14) (dat wil ik doen als ik 30 word, maar dat duurt nog ff 😛 )

    Like

  2. Oooh, wat ben je nog een lekker jonkie! Ik heb het afgelopen jaar mijn 40ste verjaardag gevierd. Ze zeggen dat het leven bij 40 begint dus het zal wel, maar ik weet nog hoe vreselijk ik het vond om 30 te worden. Ik ben jarenlang 29 plus gebleven.

    Gefeliciteerd met je verjaardag en op naar de 30! 😀

    Like

  3. Gefeliciteerd met je 4de 25 😉 ! Brave, schitterende film he ?
    En wat die 5de 25 betreft, dat is niet erg hoor. Ik zit in februari al aan de 18de 25 ;-). En om eerlijk te zijn, ik voel me nu beter in mijn vel dan op mijn 25 dus …

    Like

  4. Een dagje later, maar toch een fijne verjaardag! Ik heb ook gewoon gewerkt op mijn verjaardag hoor, maar heb het op andere tijdstippen gevierd, waaronder morgen nog. Het leukste feestje was toch op mijn blog 😉
    Je hebt alvast heel leuke cadeautjes gekregen! Geniet er nu maar van!

    Like

  5. Nog van harte gefeliciteerd! Hoop dat het niet alleen een heel fijne dag voor je is geweest, maar dat er vooral nog een heel goed en fijn jaar voor je mag volgen. Geniet!

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.