He, maar hoe ging het nou?

IMG_2364Maar vol goede moed stapte ik gisteren in de auto voor mijn eerste training. Check, check, dubbelcheck, ik had alles bij me. Het was wel even zoeken naar de sporthal, want die lag in een deel van de stad waar ik niet bekend was, maar het bleek niet zo heel moeilijk.
En zo stonden we al snel met zo’n achttien enthousiaste dames te wiebelen op onze rolschaatsen. En toen mochten ze weer uit. De warming up was zonder skates, maar met situps en pushups.
Daarna was het de eerste kunst om te blijven staan en voorzichtig de eerste slagen vooruit te gaan.
En hoe onwennig het met het passen ook was, het ging best goed. Dat wil zeggen, ik ben niet gevallen, maar ben nog wel wiebelig.
Toen het rijden er een beetje in zat gingen we wat basistechnieken leren, maar dat was toch stukken lastiger dan ik dacht.
We sloten de training af met twee spellen en een stretchoefening.
En de volgende dag? Au, spierpijn, vreselijk! Maar wat was dat het waard! Ik heb nu al zin in volgende week.
Helaas heb ik nog geen foto. Die zijn wel gemaakt, maar ik heb alleen foto’s waar ook anderen op staan, en ik plaats niet ongevraagd foto’s van anderen op mijn blog. Maar dat komt wel een andere keer.

28 gedachtes over “He, maar hoe ging het nou?

  1. Had je van tevoren geoefend of ging het in één keer goed? Sinds Whip It! (film) wil ik ook zo graag Roller Derby’en, maar vind het echt doodeng! Vond jij dat niet?

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.