Dromen en doelen voor het nieuwe jaar ♥

Bron: www.girlscene.nl
Bron: http://www.girlscene.nl

Ieder jaar trap ik er weer in. Ik maak goede voornemens voor het nieuwe jaar, en bak er vervolgens weer helemaal niks van. Zo ook vorig jaar. Gezonder worden, meer schrijven, netter worden, meer financiële ruimte. Lekker concreet waren ze ook. Één voornemen heb ik in ieder geval gehaald: ik wilde genieten. Gezonder, ja, ik heb me daar zeker mee bezig gehouden en denk ook zeker wel dat ik gezonder ben geworden. Maar wat betreft mijn gewicht heb ik ontzettend lang mijn kop in het zand gestoken. Meer financiële ruimte zit er natuurlijk ook niet echt in als je vier maand thuis komt te zitten. Meer schrijven is bij vlagen gelukt en netter worden, mwah. Een beetje dan, misschien.

Voor volgend jaar heb ik geen goede voornemens meer. Het werkt gewoon niet. Wel heb ik een aantal dromen en doelen die ik graag met jullie wil delen.

Persoonlijk:
Veel tijd doorbrengen met de mensen die me lief zijn.
♥ Heel veel knuffelen met de konijnenkinders
♥ Vaker ’s avonds de laptop uitzetten en iets offline gaan doen

Sportief:
Deelnemen aan een Color Run
Mijn minimum skills halen
♥ Deelnemen aan minimaal 3 ‘serieuze’ hardloopevenementen
♥ Deelnemen aan minimaal 5 georganiseerde wandeltochten

Gezondheid:
Eindelijk een gezond gewicht behalen
♥ Mijn best doen om voldoende te slapen

Bloggen:
♥ Met plezier blijven bloggen
♥ Vaker een recept delen
♥ Een winactie houden
♥ Leuke samenwerkingen en events

Overig:
30 boeken lezen
♥ Veel complimentjes uitdelen aan de mensen om mij heen
♥ Mijn nieuwe kleurboek vol maken en een nieuwe kopen
♥ 10 legpuzzels maken
♥ Meer foto’s maken

Wat zijn jullie voornemens, dromen of doelen voor het nieuwe jaar?

 

27 gedachtes over “Dromen en doelen voor het nieuwe jaar ♥

  1. Ik zie toch een flink aantal goede voornemens hoor haha. Het mooie is alleen dat ze niet perse binnen een jaar gehaald hoeven te worden.

    Toevallig ben ik ook net bezig met mijn blog met doelen en wensen voor het komende jaar en de tijd daarna.

    Like

  2. Wat veel goede voornemens! Ik doe er nooit aan eigenlijk, want als ik iets anders wil, dan wil ik het NU. Het einde van het jaar is wel altijd een goed moment om even stil te staan bij wat je anders zou willen in je leven.
    Ik wil in 2015 ook meer lezen. Begin december herontdekte ik mijn ereader weer en sindsdien zijn we onafscheidelijk (nou, bijna onafscheidelijk dan).

    Ik wens je alvast een fijne jaarwisseling (+ alle geluk in 2015 en veel succes met je voornemens)! ❤

    Like

  3. Wat een goede voornemens! Ik wil ook meer lezen en de color run lijkt me fantastisch!
    Ik wens je een fantastische jaarwisseling en een prachtig 2015.

    Like

  4. Leuk geschreven! Zelf heb ik nog geen voornemens gemaakt en eerlijk gezegd denk ik dat ik dat dit jaar ook eens niet ga doen! 🙂 Wat ik wel zou willen is veel meer ervaring opdoen als fotograaf en dat laten zien op mijn blog.

    Like

    1. Heb je niet gemist, dat is een rollerderbyding, het zijn een aantal dingen die je moet kunnen voordat je aan (oefen)wedstrijden mee mag doen. Dus daar komt tzt vast nog meer over.

      Like

  5. Dat vind ik toch nog behoorlijk wat goede voornemens hoor 😉 Ik ga er ook maar niet aan beginnen. Ik zie wel waar het schip strand 😉 Heel veel pelzier alvast voor vanavond!:)

    Like

  6. Inderdaad beter om doelen te stellen dan voornemens, doelen zijn concreter 🙂
    Ik heb ook een lijstje met dingen die ik wil doen komend jaar, ook een selectie + wat extra dingen met dingen die ik wil doen in januari. Bijvoorbeeld bepaalde kledingstukken naaien, de Japanverslagjes afschrijven en inplannen op mijn weblog, en een tekening maken.
    Wel een aantal overeenkomende dingen met jouw lijstje 🙂 Ik ben benieuwd naar de laatste drie punten op je lijstje onder “bloggen”, trouwens!

    Like

  7. Mooie doelen! Ik herken dat gevoel van die goede voornemens wel, na een paar weken ben je ze alweer vergeten 🙂 Ik heb op mijn 5 straight to the point doelen op een rijtje gezet, en ik denk dat het me wel gaat lukken om me daaraan te houden. Op een briefje schrijven en op mijn deur plakken helpt misschien ook 🙂

    Like

  8. Weet je wat het punt is met goede voornemens? Ze zijn niet concreet genoeg en daardoor het is zo moeilijk ze waar te maken. Voor het komende jaar heb ik 2 doelen: ik wil nog een kleine 8 kilo kwijt en ik verder gewoon vol genieten van alles wat er gebeurt in mijn leventje 🙂

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.