De Liebster Award #6

liebsterawardVandaag hoorde ik dat ik genomineerd was voor een Liebster award, deze nominatie kreeg ik van Emily Lotus. Bedankt voor je nominatie! Volgens mij kennen de meeste bloggers de Liebster award wel. Ik ga hem dan ook niet meer doorgeven, maar ik ga wel de vragen van Emily beantwoorden.

1. Als je een toverstaf had, wat zou je dan veranderen aan je leven?
Eerlijk? Ik denk helemaal niets. Ik ben eigenlijk hartstikke tevreden met mijn leven, waarom zou ik iets veranderen? Hoewel, als echt alles mogelijk zou zijn dan zou ik best wat meer te besteden willen hebben.

2. Wie is je favoriete Disneyprinses en waarom?
Lastige vraag voor een Disneyliefhebber. Dan ga ik denk ik voor Belle. Zij had de hoofdrol in de allereerste Disney-film die ik zag, ik was verkocht en mijn liefde voor Disney is nooit meer weggegaan. Elsa en Anna uit Frozen vind ik ook geweldig trouwens.

3. Welk seizoen past het best bij jou en waarom?
Daar hoef ik niet lang over na te denken, dat is absoluut de zomer. Ik hou van warm weer, ik hou van zomeractiviteiten en ik heb zoveel meer energie als het zomer is. Heerlijk, lange dagen.

4. Wat is jouw meest gekoesterde voorwerp in huis en waarom?
Ik denk toch mijn laptop. En toebehoren. Al mijn foto’s staan op mijn harde schijf, ik gebruik mijn laptop voor ongeveer alles.

5. Wat vind je het leukste aan bloggen?
Mijn verhaal kwijt kunnen. Dat is het allerbelangrijkst, mijn blog is mijn uitlaatklep. En de interactie met anderen vind ik een geweldige toevoeging daaraan.

6. Voor wat of wie heb jij bewondering?
Voor mensen die voor een ander klaar staan en nog aandacht hebben voor de mensen om zich heen.

7. Is er een video, foto of gifje die jou altijd aan het lachen krijgt?
Het maakt niet uit hoe chagrijnig ik ben, een kattenfilmpje tovert altijd een glimlach op mijn gezicht.

8. Hoe ziet jouw ideale dag eruit?
Lekker niet vastgelegd. Wakker kunnen worden wanneer mijn lichaam bedenkt dat het genoeg geslapen heeft, rustig aan kunnen doen en daarna de hele dag nog open hebben om leuke dingen te doen.

9. Welk nummer doet het meest met jou?
Ik hou van muziek, en ik heb een hele brede muzieksmaak. Natuurlijk zijn er nummers met mooie en minder mooie herinneringen, maar op dit moment kan ik niet echt een nummer bedenken wat volgens mij het meest met me doet.

10. Wat is jouw favoriete film?
Nog zo’n lastige vraag. Ik vind zoveel uiteenlopende films goed. Ik denk dat de Lord of the Rings trilogie toch wel het dichtst in de buurt komt van een all time favourite.

11. Wat is het mooiste compliment dat je ooit hebt gekregen?
Dat ik mooi ben, op een moment dat ik daar zelf helemaal niet in geloofde.

Zoals ik al zei, ik geef hem niet door. Maar voel je vrij om hem over te nemen.

22 gedachtes over “De Liebster Award #6

  1. Het leukste aan bloggen? ‘Mijn verhaal kwijt kunnen’. Dat ben ik echt helemaal met je eens! Dat vind ik zelf namelijk ook het leukste aan bloggen, gewoon schrijven over alles en niets! Ik ga je gelijk even volgen op Bloglovin’. x

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.