Sharing Saturday #22

OrchideeOok vandaag heb ik weer een aantal leuke links om met jullie te delen. Veel plezier en fijn weekend.

♥ Sommige foto’s uit deze serie waren beschamend herkenbaar. Ook wij eten regelmatig met ons bord op schoot voor de tv of achter de laptop. Zonde eigenlijk, we hebben zo’n fantastische eettafel.

♥ Testje: wat voor auto past bij jou? Bij mij zou een porsche cabriolet passen.

♥ Ik twijfel altijd een beetje aan de echtheid van zulke dingen, maar grappig zijn ze wel. Eenentwintig tekstberichten tussen kinderen en hun ouders.

♥ Het laatste gezondheidsnieuws van deze week: krabben zorgt voor meer jeuk en strakke billen krijg je op de trampoline.

♥ Nostalgie: foto’s waarvan je heimwee krijgt naar de jaren 90.

♥ Hmm, ik ben gek op chips, maar sommige van deze smaken vind ik zelfs bizar. De macaroni en cheese lijkt me nog wel lekker.

Zo schattig, babydieren!

♥ Konijnen zijn natuurlijk geweldig, maar wist je al dat ze ook super functioneren als telefoonhoes?

 

 

16 gedachtes over “Sharing Saturday #22

  1. Haha, superleuk! Die foto’s van de jaren negentig ook echt…ik kan er best veel afvinken: had ik, droeg ik ook, wilde ik ook, vond ik prachtig…echt heel grappig! #ikwordoud 🙂 En ik wil dus nu een trampoline 😉

    Like

  2. In eerste instantie dacht ik echt aan lugubere plaatjes toen ik dat las van konijnen als telefoonhoezen, maar dat was helemaal verkeerd gedacht. Over rare chips smaken gesproken: heb je de roze ‘raad de smaak’ geprobeerd?

    Like

    1. Haha, dan zou ik ze echt niet gedeeld hebben hoor!
      De chips heb ik alledrie geprobeerd en ik vond de roze best lekker maar zou hem niet zo snel weer kopen. De gele was mijn favoriet, en ik zat nog bijna goed met de smaak ook!

      Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.