Er is een tijd van komen en een tijd van gaan

Advertentie-Whoopsie-250x250Ruim twee jaar besloot ik dat ik naast mijn blog ook graag zou gaan schrijven voor een online magazine. Toen ik de oproep voor Whoopsie Daisy voorbij zag komen aarzelde ik dan ook geen moment en ik meldde me aan. En al snel kreeg ik het leuke nieuws dat mijn proefschrijfsels goed bevallen waren en dat ik mocht meeschrijven. Met veel plezier schreef ik regelmatig mijn artikelen, voornamelijk in de rubriek Healthcare. Maar degenen die mij al langer volgen hebben misschien wel gemerkt dat het schrijven steeds minder regelmatig gebeurde. En degenen die ook Whoopsie Daisy volgden hebben ongetwijfeld gezien dat ik niet de enige was die minder schreef. Op dit moment wordt er zelfs al een paar maanden helemaal niet meer geschreven. Erg jammer, want het was zo’n leuk magazine.
Ik heb er met veel plezier voor geschreven, maar ik vond het tijd worden om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Daarom heb ik, al een tijdje geleden, besloten om te stoppen bij Whoopsie Daisy. Toch wel met een beetje moeite, het is tenslotte wel het eerste online magazine waar ik voor geschreven heb. De eerste plek waar ik, naast mijn persoonlijke blog, mijn schrijfsels heb kunnen delen.
Maar er is ook leuk nieuws! Mijn nieuwe uitdaging heb ik al gevonden: ik ga vanaf deze maand schrijven voor Plein 9. Ook Plein 9 is een online magazine voor (en door) vrouwen. Ik ga schrijven in verschillende categorieën, en natuurlijk laat ik het hier weten als er een nieuw artikel online staat. Kom je dan ook meelezen?

Weblogo-Retina-Plein9-Magaz

16 gedachtes over “Er is een tijd van komen en een tijd van gaan

  1. Lieve Jenn,

    Ik was aan het googlen of ik WD nog terug kon vinden.
    En ik kwam dit tegen. Ik weet niet in hoe verre jij uiteindelijk op de hoogte was/bent gehouden, maar weet dat jij een enorme aanwinst voor WD en mij was. MIJN DANK VOOR JE VERTROUWEN IN MIJ, IN WD, EN JE TIJD EN JE ARTIKELEN!♡

    Sharon

    Like

    1. Wat lief! En nee, ik was totaal niet op de hoogte, deel van de reden dat ik er mee ophield was dat er niemand meer actief leek. Mocht je nog eens iets nieuws willen opzetten dan sta ik er zeker voor open om weer samen te werken ☺️

      Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.