Polsbandje gescoord! + ‘Unboxing’ 4Daagse goodiebag

Vandaag en morgen is het mogelijk om je startkaart en polsbandje voor de Vierdaagse op te halen. Eigenlijk was ik van plan om het morgen te gaan halen, maar ik ben toch maar vandaag gegaan, dan heb ik morgen lekker de hele dag om rustig aan te doen zonder nog iets te moeten.

4d14

En natuurlijk was er voor iedere deelnemer een goodiebag. Normaal gesproken doe ik geen unboxing-blogs, voornamelijk omdat ik geen box meer heb, maar ook omdat er van iedere box die er te krijgen is al op verschillende blogs een unboxing verschijnt. Maar voor deze goodiebag maak ik natuurlijk een uitzondering. Dit zat er in:

 

4d142

♥ Het VierdaagseMagazine, leesvoer is altijd leuk
♥ Een pen en een reflecterend bandje, altijd handig.
♥ Een lampje
♥ Een pak velours noir koffie
♥ De Vierdaagse Almanak, met alle handige informatie verzameld
♥ Twee zakjes Lays,
♥ Entree voor de thermen, heerlijk
♥ Een Hello Fresh cadeaukaart

Morgen nog een lekker dagje thuis en dan is het gedaan met de rust. Ik heb er zin in.

16 gedachtes over “Polsbandje gescoord! + ‘Unboxing’ 4Daagse goodiebag

  1. Leuk! Hier thuis kijken we altijd naar het Vierdaagse Journaal om TV Gelderland. Dus als ik je in de blarentent uitkomt, dan zie ik je misschien nog wel voorbij komen! Liever niet natuurlijk!

    Like

    1. Haha, die probeer ik te vermijden, ze hebben vast ook de lange wachtrijen wel eens laten zien 😉 Laat mij maar lekker de schoenen aanhouden en doorbuffelen, dan meld ik me ’s avonds wel op de blarenpost als het nodig is 😀

      Like

  2. Super dat je de Vierdaagse gaat lopen. Helaas woon ik niet meer in Elst en ook niet meer in Gelderland. Het verslag via TV Gelderland moet ik dus missen. Wie weet brengt Hart van Nederland je nog wel in beeld. Succes!

    Like

  3. Leuk hoor! En HelloFresh is top! De sauna trouwens ook ;-). Heel veel succes de komende dagen! Een aantal vriendinnen van mij lopen mee, dus ik ga zeker aan jullie denken! Toitoitoi en doe mijn geboortestad de groetjes :-).

    Like

Klets gezellig mee

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.